Velg en side

Solen skinner, det er varmt og deilig ute. Lange late sommerkvelder nytes til fulle av forventningsfulle barn og voksne.
Vi har akkurat vært igjennom en krevende tid, hvor mange har sittet innelåst i hjemmet og nå skal vi ut å nyte at sommeren har kommet og at samfunnet åpner opp igjen.

Er du klar for de utfordringene som ligger foran deg? Er du klar for å styre barn og unge som er vårkåte ogivrige etter å komme seg ut isamfunnet igjen? Er du klar til å styre deg selv og de fristelser du selv blir utsatt for?
Etter ett år med opp og nedturer og stor usikkerhet er det ikke rart om du føler deg litt ute av trening. Samfunnet har tross alt vært snudd på hodet i en lang lang periode, hvor du ikke har hatt mulighet til å praktisere det som du tidligere tok som en selvfølge.
Det er helt ok å føle seg litt ute av trening og det er derfor vi skal fortsette å øve og trene på de ferdighetene som vi ellers tar som en selvfølge. Spesielt når det er en stund siden du har gjort det er det greit å øve litt for å komme tilbake til gamle høyder. Kanskje finner du noen nye områder som trenger litt trening og øvelse også for at du skal bli enda bedre i det du gjør.

Gode ledere trengs overalt. 
Arbeidstakere, skoleelever, turister, idrettsutøvere osv. osv trenger noen til å guide dem.
Det er dette vi kan trene og øve på sammen

Jeg tilbyr deg å øve på dette sammen, finne de ulike metodene hvor vi kan gjøre deg til en enda bedre leder.
Ta kontakt så finner vi ut hvordan.